Hydrolyzed Soy Protein
Hydrolyzovaný sojový protein
Hodnocení: Dobré
Původ: Rostlinný
Glycinový sojový protein, hydrolyzovaný sójový protein, hydrolyzovaný extrakt ze sójového proteinu, hydrolyzovaný sójový mléčný protein, glycinový sojový peptid, glycinový (sójový) polypeptid a sójové aminokyseliny jsou přísady získané z rostliny sóji, glycinového soja.
Polypeptidy jsou řetězce aminokyselin, stavební kameny bílkovin. Hydrolyzované proteiny jsou proteiny, které se reakcí s vodou rozloží na menší řetězce aminokyselin.
Sójové aminokyseliny vznikají, když je sójový protein zcela hydrolyzován.
Proč se používá v kosmetice a výrobcích osobní hygieny?
V kosmetice a výrobcích pro osobní péči lze sójové proteiny a peptidy bezpečně používat v produktech na tělo, ruce, obličej a krk, vlasových kondicionérech, barvách a barvách na vlasy, šamponech a jiných přípravcích pro péči o vlasy, přípravcích pro péči o pleť a řasenkách.