Přírodní anti-ageing kosmetika L’Odaïtès – láska s vůní neroli

Rozhodly se vrátit kosmetice její podstatu. Právě proto se neustále se zavřenýma očima vracejí do dětství, odkud čerpají inspiraci a smyslové vzpomínky. Seznamte se s přírodní anti-ageing kosmetikou L’Odaïtès.

Přírodní kosmetika L’Odaïtès pečuje o pokožku, omámí smysly

Tři sestry, které díky babičce od malička vnímaly umění botanické péče. Jejich touhou v dospělosti se logicky stal nápad přivést k životu takovou kosmetiku, která by obsahovala to nejlepší z přírody, ovšem při zachování plné funkčnosti a přirozenosti. To však nebylo jediným cílem. Síla rostlin totiž nespočívá pouze v léčení a péči, ale také v omamné vůni. Řada botanické kosmetiky je symbolem smyslnosti ve jménu přírody. Odoláte této přírodní anti-ageing kosmetice? 

Je to hra nebo věda?

Díky bohatým zkušenostem (od extrakce rostlinných složek po jejich transformaci pro užití na pleť) mohou tvůrkyně i nadále experimentovat, objevovat a ocenit pro vás kvalitu přírodních ingrediencí. Jsou to však také vědecké zkušenosti, které sestrám umožňují skutečně čarovat. Úspěch této okouzlující značky spočívá v nezanedbatelné technologii zpracování. Příroda není jen složením. Příroda je živou součástí jejich kosmetiky, a to díky šetrným postupům, jako jsou lisování za studena nebo parní stripping. Jedině tak je ochráněno biologické bohatství a jsou zachovány ty nejdůležitější látky – které vám přírodní anti-ageing kosmetika L’Odaïtès předá skrze čarovné přípravky pro vaši pleť.

Pramen mládí

Vlajkovou lodí omamné přírodní kosmetiky je možná trochu nečekaně datlovník. Rostlina sama o sobě prokázala úžasné schopnosti – po tisíciletí roste v suchu, vystavená slunci, přesto je však schopná regenerace v suché zemi. Schopnosti přežít v extrémních podmínkách, zachycovat vodu a neutralizovat oxidační stres hovoří samy za sebe. Multi sílu této odvážně rostliny můžete zakusit na vlastní kůži. Doslova. Koncentrát antioxidantů, výživných látek, polyfenolů, karotenoidů, stopových prvků, esenciálních aminokyselin a mastných kyselin dokáže dokonale obnovit, regenerovat a vyživit pokožku do hloubky. Intenzivně. 

Kvalita na prvním místě

HEDVÁBNÝ KRÉM PRO OMLAZENÍ

Ne vždy je možné dostát slibům kvality výsledného produktu. Jak se ale nezamilovat, když ve složení přírodní anti-ageing kosmetice L’Odaïtès najdete minimálně 97% přírodních složek? Kvalita a přirozenost zaručují snadné vstřebání aktivních látek, aniž by porušily hydrolipidický film a pH pokožky, na rozdíl od běžných emulgátorů, které bývají v dostupné kosmetice běžně používány. Nežádoucí látky tu zkrátka nenajdete. Při psaní máme blažený výraz – žádné silikony, parabeny, minerální oleje, sulfáty, a tak dále – zkrátka nic, co v přírodní kosmetice nemá co dělat.

Vůně jako podpis

ANTIOXIDAČNÍ A ROZJASŇUJÍCÍ MASKA L'Odaïtès

Každý umělec rád odliší své dílo od ostatních. Někdo se podepisuje, jiný má osobitý a nezaměnitelný styl. Přírodní anti-ageing kosmetika L’Odaïtès má neroli. Vůni neroli. Květ hořkého pomeranče. Ten nejenže nádherně voní, ale je protizánětlivý. Svěží pozvánka pro útěk ze všedních dní – kosmetika používaná každý den rozhodně všední být nemusí – a nebude. Zlato parfumérů je dokonalou tečkou za příběhem, který vás zavede do dětství… na místa, která máte spjatá s vůní, s láskou, úsměvy. Tvořte už teď vzpomínky, které budou vonět jako… L’Odaïtès. Vaše pokožka bude stejně blažená, jako náš úsměv právě nyní.