6 důvodů, proč považujeme šípkový olej za WONDERFUL

Není vůbec těžké zbožňovat rostlinné oleje. Poklady přímo z přírody často nahradí hned několik kosmetických produktů, zjednoduší beauty rutinu a zkrášlí pokožku, nehty i vlasy.  No a teď si představte, že je čas seznámit se s dalším úžasňákem z rodiny rostlinných zázraků – tohle je skvělý šípkový olej, tradá!

Co všechno dokáže?

Šípkový olej se získává ze semen růžových keřů. Je známý pro blahodárné složení, které zahrnuje vitamíny, antioxidanty a esenciální mastné kyseliny, jejichž kombinace dokáže proměnit vaši pleť. Inu – přesvědčte se s námi. Nebo s šípkovým olejem?


Denní dávka hydratace


Šípkový olej dokáže jednu z nejdůležitějších věcí, kterou vaše pleť chce. Hydratovat! Jde o přírodní alternativu, jak zvlhčit pokožku. Dokonce pořádně. Nacucaná a hydratovaná pleť, která překvapí zářivým a mladistvým vzhledem. A jak správně nanášet oleje? Nejlepší variantou jsou vždy vybrané směsi olejů nebo olejová séra, která se jednoduše nanášejí na pleť zvlhčenou třeba květovou vodou. A výsledky? Krásná a rozzářená pokožka po celý den.


Pryč s vráskami!


Protizánětlivé mastné kyseliny a vitamíny A a E, obsažené v šípkovém oleji, bojují bok po boku proti známkám stárnutí. Šípkový olej je tedy ideální k péči také o zralou pokožku. Zázračné složení oleje totiž dokáže ještě mnohem více – bojuje proti vráskám, ale také pigmentaci. Pomáhá opravit poškozenou pleť a ke všemu jí poskytuje silný ochranný antioxidační film – jenže bez typického mastného pocitu. Omládněte – s šípkovým olejem, který znaly už naše babičky.

Čas zazářit

Kolik že toho ten zázrak jménem šípkový olej umí? Že je vážně úžasný, vás přesvědčí i naše další odstavce. Šípkový olej vám totiž vykouzlí rozzářenou pleť. Jemně stahuje rozšířené póry a samozřejmě rozjasňuje. Jak si začít románek s tímto překvapením? Pro krásnou pokožku po probuzení stačí vklepat několik kapek na očištěnou pleť před spaním. Pro sladké sny a ještě sladší probuzení. Prostě a jednoduše – vyspěte se do krásy (jak říkala babička).


Noční péče

Potřebujete-li zregenerovat pokožku přes noc, je šípkový olej ideálním nočním pomocníkem. Díky bohatému složení se šípkový olej během vašeho spánku postará o to, aby pleť zůstala hydratovaná, odpočatá a sjednocená – zkrátka připravená na další báječný den. Obzvláště potěší ty, kteří trpí na červené skvrnky nebo touží po krásné a sjednocené pokožce.


Pro pevnou pleť

Zdá se, že se z vaší pleti ztratila pružnost? Neklesejte na mysli, pokles pokožky může napravit šípkový olej. Několik kapek nanesených na vlhkou pleť před sérem nebo jen tak zatočí s povadlou pokožkou. Můžete používat ráno i večer – i drobné kapky dokáží velké věci. Pohled do zrcadla vás rozhodně přesvědčí.

Řekněte NE jizvám!

Kosmetické trio, které eliminuje nevzhledné jizvičky. Kdo že to je? Přece již zmíněné protizánětlivé mastné kyseliny spolu s vitamínem A . V tomto spojení olej pomáhá vrátit pokožku do původního stavu, zabraňuje oxidačnímu poškození a navíc pomáhá znovu budovat tolik potřebný kolagen. Díky tomu může zjemňovat také linky vrásek nebo vás zbaví strií. No není dokonalý? STEJNĚ BEZCHYBNÝ, jako může být i vaše pleť.